Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Risotto z warzywami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Na oleju czosnkowym podsmaż ryż. Wlej gorący bulion i duś, aż ryż będzie miękki. W drugim naczyniu podsmaż na oleju warzywa na patelnię. Kiedy będą miękkie, wymieszaj z ryżem. Przypraw do smaku.
Naczynie żaroodporne posmaruj olejem. Włóż przygotowaną masę, wyrównaj wierzch. Rozłóż plasterki mozzarelli. Zapiekaj 15 min w temp. 190°C.
Katarzyna Łuczak z Gostynina Wlkp.</strong>
Porcje: 5, 50 min, cena 3,20 zł, kalorie 384 kcal.Źródło: Takie jest życie