Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rolada ziołowa z mięsa mielonego"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10557
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 915
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4932
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10557
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 915
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4932
Składniki
Mięso wymieszaj z jajkami, śmietaną, solą i pieprzem. Boczek i pieczarki pokrój w kostkę, cebulę posiekaj. Na patelni rozgrzej masło.
Podsmaż cebulę i boczek. Dodaj plasterki ugotowanej marchewki i pieczarki. Dopraw i podsmaż.
Masę mięsną rozsmaruj na kawałku pergaminu. Wyłóż przygotowane nadzienie i zwiń. Następnie obtocz w natce pietruszki.
Piecz 50 minut w temp. 180°C.Źródło: Na żywo