Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z karkówki z salami i papryką polecam
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 14
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 14
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry, rozbijamy. Każdy plaster smarujemy ketchupem, kładziemy plaster salami pepperoni i kawałek konserwowej papryki. Zwijamy. Obtaczamy w mące, następnie w jajku i bułce tartej. Smażymy w każdej strony na złoto. Wykładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy 30 minut w 180 stopniach. Podajemy z dowolnymi dodatkami. Smacznego ;)