Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rumsztyk duszony w warzywach"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Składniki
Wołowinę oczyść, włóż do rondla, zalej wodą (by ją przykryła). Zagotuj, zdejmij szumowiny, dodaj ziele angielskie i liście laurowe, przykryj, gotuj 40 minut.
Marchewki, seler i por oczyść, pokrój. Cebule i czosnek obierz. Dodaj do mięsa, wsyp goździki, oprósz solą i pieprzem. Zamieszaj. Gotuj z uchyloną lekko pokrywką około godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 4 złŹródło: Chwila dla Ciebie