Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 413
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 413
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Na patelnię lejemy łyżkę oliwy z orzeszkiem masła.Pokrojony boczek smażymy do zarumienienia.Dodajemy obrane,i pokrojone w kostkę pomidory. Mieszając od czasu do czasu, pilnujemy,kiedy pomidory przejdą w stan pasty.Kładziemy filety, przykrywamy.Po około 10 minutach podajemy. Z winem typu Riesling, smakuje wybornie. Smacznego.