Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekret tego dania tkwi w smakowitej chrupiącej panierce...
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4954
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 884
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4954
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 884
Składniki
Filety rybne natrzeć solą i pieprzem, czosnkiem i posypać natką pietruszki. Z mąki mleka i jajek przygotować ciasto naleśnikowe tak by nie powstały grudki, posolić dodać płatki migdałów i delikatnie wymieszać. Filety rybne obtoczyć dokładnie w cieście, smażyć na gorącym oleju na złoty kolor. Podawać ze świężą sałatą skropioną sokiem z cytryny. Polecam