Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba z fenkułem na pomidorach"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 58
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 58
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Składniki
Ryby umyj pod bieżącą, zimną wodą. Następnie osusz na papierowym ręczniku. Natrzyj solą i wstaw na kilka godzin do lodówki. W tym czasie ząbki czosnku obierz i przeciśnij przez praskę. W głębokiej miseczce połącz musztardę, sos chili, starty czosnek i oliwę. Całość dokładnie wymieszaj, aby nie było grudek. Sosem posmaruj rybę.
Jeden fenkuł pokrój w cienkie plastry, drugi w kostkę. Pomidorki koktajlowe umyj i przekrój na pół. Gotowe ryby podawaj z białym pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.Źródło: Na żywo