Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 213
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 213
Składniki
1. Rybę przypraw pieprzem i solą wyłóż w naczyniu żaroodpornym 2. Masło wyłóż na rybę 3. Jabłka pokrój w cienkie plastry i razem z posiekaną cebulą wyłóż na wierzch. Posyp majerankiem 4. Zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni, aż jabłka będą miękkie 5. Podawaj z ugotowaną kaszą