Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne,lekko kwaśne i nadają się na wiele okazji.Choć jest z nimi dużo pracy warto poświecić czas.Przepis mojej mamy.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 19
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 521
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 19
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 521
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Składniki
Filety rybne dobrze umyć,pokroić na pół,posolić i popieprzyć. O panierować w jajku i bułce, usmażyć każdy kawałek na złoty kolor.Następnie wszystkie poukładać w naczyniu żaroodpornym (ok 2-3 warstwy).
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na oleju,dodać koncentrat i chwilkę razem smażyć.
Zagotować ok 500ml wody z cukrem,solą,octem,zielem angielskim i liściem laurowym. Połączyć razem z cebulą i koncentratem.Dokładnie wymieszać i ciepłym płynem zalać ryby.
Po wystygnięciu ryby włożyć do lodówki i ok po 2 dniach są gotowe do jedzenia.
Smacznego.