Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki masła. Mięso umyć i pokroić w dość dużą kostkę, na patelni rozgrzać masło i obsmażyć pokrojoną pierś, przełożyć na talerz. Pieczarki obrać i każdą przekroić na 4 części, obsmażyć na rozgrzanym maśle. Do pieczarek dodać obsmażoną pierś i razem wymieszać, zalać śmietaną, przyprawić do smaku, razem dusić aż się śmietana zredukuje. Smacznego