Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, zdrowe, kolorowe :))
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie. Marchew, pietruszkę, seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach, por, zieloną cebulkę i czosnek pokroić. Udusić razem ze wszystkimi przyprawami do miękkości, dodać pokrojone mięsko, ja akurat miałam ze skrzydła indyka. Wymieszać z ryżem i pałaszować. Można też dodać koncentrat pomidorowy zamiast kurkumy dla innego koloru i smaku. Życzę smacznego