Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Ryby oczyść ze skóry oraz ości, a następnie rozdrobnij. Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Ser pokrój w słupki zbliżone wielkością do fasolki. Składniki sałatki wymieszaj. Następnie przygotuj sos oliwę wymieszaj z sokiem cytrynowym i dopraw solą oraz pieprzem. Sałatkę polej sosem i delikatnie wymieszaj.