Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne smak taki jak śledziki z puszki.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Skórę najlepiej ściągnąć pod gorącą wodą z zamrożonych filetów.Wszystkie składniki zagotować 7 minut. Następnie pokroić śledzie w dowolny sposób i wrzucić do wywaru gotować 5 minut. Śledzie są gotowe na drugi dzień. Smacznego!