Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne Na podstawie przepisu z kuchni polskiej.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Filety sledzia pokroic w dzwonka i ulozyc na półmisku
rzodkiewki zetrzeć na grugej tarce lub posiekać,szypiorek z cebulka pokroić
śmietanę wymieszać z rzodkiewką i cebulką,posolić lekko,dodac pieprzu
śledzie na pólmisku zalac sosem,brzegi półmiska obsypac szczypiorkiem,przybrać natką