Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski spaghetti z serem, pieprzem i rukolą.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Makaron wkładamy do gotującej się i posolonej wody. Gotujemy do miękkości.
Do rozgrzanej na patelni oliwie z oliwek wkręcamy sporą ilość pieprzu, dodajemy czosnek i chwilę podsmażamy. W międzyczasie myjemy rukolę. Gdy makaron się zagotuje (al dente), przerzucamy go na patelnię z oliwą. Dodajemy starty ser żółty, rukolę i mieszamy. Gotowe.