Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 99
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 67
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 57
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4782
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 99
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 67
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 57
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4782
Składniki
Mięso umyj, posmaruj olejem z każdej strony. Ułóż na nagrzanym ruszcie lub grillu, a następnie piecz 10-15 minut, od czasu do czasu przewracając.
Gdy będzie miękkie, posyp solą i pieprzem.
Pomidory pokrój na ćwiartki. Ułóż na aluminiowej tacce razem z pociętą w słupki papryką.
Posyp warzywa startym na wiórki masłem, solą morską, świeżo zmielonym aromatycznym czarnym pieprzem oraz posiekaną natką pietruszki i tartą bułką.
Upiecz warzywa na rozgrzanym grillu i rozłóż na talerzach razem ze stekami.
Czas przygotowania: 30 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax