Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Kapustę oczyścić i poszatkować, dodać potartą na grubych oczkach marchewkę i jabłka. Por i pietruszkę poszatkować, wcisnąć sok z cytryny,wlać oliwę, przyprawić solą i pieprzem do smaku i ugnieć rękoma. Przed podaniem schłodzić w lodówce. Smacznego