Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do piekarnika wstawiamy kilka brytfanek z grzybami ułożonymi na papierze do pieczenia. Piekarnik zostawiamy otwarty ,grzyby suszymy z termo obiegiem w temperaturze 60 stopni. co jakiś czas przemieszać , Suszymy dobrych kilka godzin. Na drugi dzień dosuszyć w piekarniku nastawionym na 50 stopni z termo obiegiem.
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 16
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23689
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20256
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 16
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23689
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20256
Składniki