Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu smaczne i Zdrowe
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Naleśniki robimy wg własnego przepisu, bez cukru
Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy wyciśnięty przez praskę czosnek, następnie dajemy szpinak i przyprawiamy do smaku aby był wyraźny lekko ostry smak, uważać na sól bo ser jest słony i podsmażamy ser Ja używam Favita kroimy w kostkę i rzucamy do szpinaku chwilkę mieszamy
Naleśniki faszerujemy szpinakiem 3 łyżki na jeden naleśnik i zawijamy jak kto chce w trójkąt można w rulon.
Naleśniki układamy w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym lekko olejem, na to trzemy ser żółty i lekko posypujemy papryką słodką.
Kładziemy do nagrzanego piekarnika na 200 st i czekamy aż się rozpuści ser żółty ok 10 minut
Można podawać z ketchupem.
SMACZNEGO!