Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyki z kurczakiem"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20245
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 160
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2182
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20245
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 160
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2182
Składniki
Patyczki do szaszłyków namocz w wodze. Piersi z kurczaka umyj, pokrój. W misce połącz jogurt i przyprawy, dodaj kurczaka, wymieszaj, odstaw do lodówki na godzinę.
Warzywa pokrój. Nabijaj je na patyczki naprzemiennie z kurczakiem. Szaszłyki posyp ziołami prowansalskimi, piecz 40 minut na grillu lub w piekarniku w temperaturze 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień