Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i dietetyczny posiłek
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Cebulę i czosnek drobno siekamy. Na patelnię wlewamy odrobinę oliwy, dodajemy czosnek, cebulę - część białą, sól i pieprz, chwilę smażymy. Mięso mieszamy z wegetą, zieloną dymką i gotowym szpinakiem. W rękach formujemy kulki, które obtaczamy w płatkach owsianych. Sznycelki układamy na patelni, spłaszczamy delikatnie. Smażymy z dwóch stron na rumiano. Gotowe :)