Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta pizza do zrobienia w domu, którą bardzo ciężko zepsuć. Jeśli złapie was ochota na neapolitańska pizze ta choć trochę pozwoli na zapewnienie tego smaku
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 178
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 178
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Składniki
Składniki na zaczyna wymieszać i odstawić na 10 min
Wszystkie składniki na ciasto oraz zaczyn wsypać do jednej miski a następnie zagniatać robotem kuchennym lub ręcznie około 12 minut
Ciasto zostawić do wyrośnięcia na godzinę
Po tym czasie podzielić na 4 kulki i rozgrzać piekarnik do jego najwyższej temperatury na trybie góra dół
Blachę włożyć do nagrzewajacego się piekarnika tak aby była gorąca
Rozciągać pizze z ulubionymi dodatkami na kaszy mannej
Przerzucać do piekarnika na rozgrzana blachę i piec około 8 minut lub do mocnego zarumienienia