Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas zapas makaronów na kilka lat wprzód. Po porostu kochamy. Nie tylko ze względu na czas przygotowania dania. Walory smakowe przeważają.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4944
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 883
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4944
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 883
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy, część wody z gotowania pozostawiamy. My robimy w ten sposób. Odcedzamy, durszlak od razu wstawiamy do garnka w którym gotował się makaron. Wędlinę kroimy w paski. Cebule siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę. Na rozgrzanym maśle smażymy wędlinę i cebulę. Po kilku minutach dodajemy czosnek. Smażymy minutę, po czym dodajemy majonez wymieszany ze śmietaną. Dodajemy do wędliny. Dokładnie łączymy razem z makaronem. Do smaku doprawiamy pieprzem.