Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Trójkolorowe „ciasteczko” na przystawkę"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
I warstwa: papryki pokrój w cienkie paski. Podsmaż cebulę, czosnek, dodaj przyprawy, soczewicę i paprykę.
II warstwa: buraki zetrzyj na grubej tarce, kapustę drobno i usmaż, aż zmięknie, dodaj przyprawy, sok z cytryny, buraki i żurawinę.
III warstwa: kozi twarożek. W metalowej obrączce układaj warstwy. Udekoruj żurawiną i sałatą.Źródło: Show