Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Atrakcja tego dania jest sos ,ktorym nalezy mocno polac gotowe danie jako ze indyk z naturymjest suchy.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 515
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 267
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 515
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 267
Składniki
Udka natrzec sola pieprzem i tymiankiem.Na tuszczu usmazyc drobna pokrojona slonine Do naczynia zaroodpornego wlac usmazona slonione ,doac udka i podlac 1/2litra wody.Piec w piekarniku w temp.200° okolo 2 godz.Jak udka beda gotowe ,wyjac z naczynia i ten sos od pieczenia polwoli wlewac do rozrobionej maki ze smietana.Ponownie podgzrac unikajac gotowania.Ewentualnie doprawic