Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kurczak, polecam go w tej formie :) tradycyjnie i smacznie!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Udka umyć i posypać przyprawami- słodką mieloną papryką, solą i pieprzem. Smażyć na rozgrzanym oleju z pokrojonym w plasterki czosnkiem. Marchewki oczyścić i zetrzeć na dużej tarce. Cebulę oczyścić i pokroić w kostkę. Mięso przełożyć do garnka dodać marchewkę i cebulę, zalać wodą tak aby całe było przykryte i dusić do miękkości.