Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w krótka chwilę! Lubię różne wersje mięsa z kurczaka w przeróżnych panierkach, są świetne!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Mięso myjemy nacieramy ziołami prowansalskimi, solą, pieprzem, papryką i posiekanym czosnkiem. Zawijamy w folię i wkładamy na godzinę do lodówki. W śmietanie mieszamy keczup i smarujemy udka, po czym obsypujemy je bułką tartą, wkładamy do natłuszczonej formy i przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy w 200 stopniach do 30 minut.