Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie tego pysznego dania to dosłownie bułka z masłem!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 143
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 143
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w kostkę i zrumienić na 1 łyżce masła.Dodać koncentrat,keczup,powidła,ocet,cukier,sól oraz bulion,wymieszać i zagotować.Udka umyć,oprószyć vegetą i słodką papryką.Usmażyć na reszcie masła.Przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego olejem i zalać sosem.Piec ok. 1 godz. w temp. 180 C