Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Udka z kurczaka z porem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Mięso umyj, osusz, wykrój z niego kości. Por pokrój, marchewkę utrzyj. Warzywa podsmaż na maśle razem z czosnkiem. Przypraw farsz i ostudź.
Mięso lekko rozbij, nałóż farsz i zwiń w roladkę. Obtocz w jajku, bułce tartej i usmaż. Resztę farszu wymieszaj z jogurtem. Podawaj z udkami oraz ryżem.
60 min. Cena: 1,80 zł. Kalorie: 380 kcal.Źródło: Takie jest życie