Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Udka z twarogiem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 12
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 409
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 12
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 409
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Pałki umyj, osusz, natnij je wzdłuż kości. Czosnek posiekaj z solą, utrzyj z oliwą , wymieszaj ze szczyptą pieprzu. Pastą natrzyj pałki i odstaw na 2 godziny.
Twaróg wymieszaj z bułką tartą, posiekaną natką pietruszki oraz musztardą, przypraw do smaku.
Farszem napełnij nacięcie w pałkach. Każdą owiń plasterkiem wędzonego boczku, zepnij wykałaczką lub obwiąż. Grilluj 25-30 minut, trochę dłużej piecz w piekarniku na natłuszczonej blasze. Podaj z pieczywem i sałatką.
Porcje 8 50 min Cena 1,30 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Bella Relaks