Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna alternatywa dla osób, które nie jedzą mięsa.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 165
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2212
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 165
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2212
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Na rozgrzanym maśle szklimy posiekaną cebulę. Wrzucamy pokrojone kiełbaski, pomidory pokrojone w paski, chwilę smażymy, zalewamy wodą, dodajemy poszatkowaną kapustę. Dusimy pod przykryciem do jej miękkości. Wrzucamy makaron, nadal smażymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy ze starym serem (ulubionym -u nas bursztyn) i posiekaną natką pietruszki.