Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Mięso potnij na 8 plastrów,lekko rozbij oprósz solą ,pieprzem i posyp ziołami.Odstaw do lodówki na 1 godz.
Buraki zetrzyj na tarce,podsmaz na maśle,przypraw do smaku i dodaj śmietane.Kotlety usmaż na oleju.Podawaj przelożone buraczkami i obsypane słonecznikiem.