Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wyśmienite naleśniki z wątróbką"
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 334
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 105
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 124
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 334
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 105
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 124
Składniki
Wszystkie na ciasto dokładnie wymieszaj. Usmaż naleśniki na mocno rozgrzanym oleju.
Wątróbkę umyj i pokrój na drobne kawałki. Przesmaż ją na złoty kolor i dodaj pocięte w plasterki warzywa.
Dopraw całość do smaku solą oraz pieprzem i duś 15 minut, stale podlewając wodą.
Nałóż przygotowany farsz na naleśniki i zwiń je w trójkąty. Podawaj z kiszoną kapustą.
<strong>Przepis nadesłała: Olga Zabielska</strong>Źródło: Kurier TV