Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Mięso natrzeć jałowcem i pieprzem, obłożyć pokrojonymi w drobne plastry jarzynami. odstawić w chłodne miejsce na parę godzin.Nastepnie usunąć jarzyny osolić <niezbyt mocno>.Posmarować masłem i wstawić do nagrzanego piekarnina ok200 C. Piec aż będzie miekkie mieso, cały czas polewajć wytworzonym na początku sosem.