Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 173
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 76
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 173
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 76
Składniki
Kiełbasę kroję w plasterki, cebulę obieram i siekam, lekko podsmażam. Ziemniaki kroję w plastry.
Naczynie żaroodporne natłuszczam olejem, po czym warstwami układam w nim ziemniaki i kiełbasę z cebulą, posypuję przyprawami oraz startym serem. Piekę 20 minut w 180 st. C.