Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na niedzelny obiad. Można podawać z ryżem,frytkami,ziemnaczkami puree. Smacznego
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 486
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1590
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 74
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 385
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 108
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 486
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1590
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 74
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 385
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 108
Składniki
Pierś delikatnie przecinamy wzdłuż na 2 części,delikatnie oprószamy solą i pieprzem. Szpinak duszę na łyżce masła,dodaję 2 ząbki czosnku,ser feta. Zimny farsz układam na mięsie i zawijam. Optaczamy w jajku i mące,pieczemy na złoty kolor. Przekładam do naczynia żaroodpornego,zalewam rozpuszczoną kostka rosołową ( 1 kostka /na szkl) Pieczemy 40 min w 180'C