Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijane fasolki"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Ogórek umyj i osusz. Następnie pokój na cienkie podłużne plasterki. Fasolkę ugotuj al dente w lekko osolonej i osłodzonej wodzie. Odstaw do ostudzenia.
Porcje fasolki zawiń w plastry wędliny i ogórka (gdyby się rozwijały zepnij wykałaczką). Oprósz solą i pieprzem. Podawaj z sosem śmietanowo - czosnkowym wymieszanym z koperkiem.Źródło: Na żywo