Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa i mięsko - połączenie idealne.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Składniki
Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy na paseczki przesmażamy na oleju, dodajemy cukinię obraną i pokrojoną w kostkę, oraz cebulę pokrojoną w pół-krążki. Wszystko smażymy aż będzie szkliste.
Przekładamy do garnka, na patelni smażymy kiełbasę pokrojoną w kostkę, dodajemy do garnka. Na koniec dodajemy obrane, poszatkowane pomidory, sól, pieprz, chili, ketchup. Gotujemy 20 min. Smacznego !