Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki na inny sposób.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki dokładnie wyszorować i ugotować na półmiękko w mundurkach w osolonej wodzie. Odcedzić, ostudzić i ponacinać na krzyż dosyć głęboko. Jogurt wymieszać z serem, przyprawą do ziemniaków. Faszerować każdy ziemniak przygotowanym jogurtem, obłożyć papryką pokrojoną w paski. Ułożyć na foli aluminiowej i zapiec w piekarniku prze około 15-20 minut. Takie ziemniaki wspaniale nadają się na grilla. SMACZNEGO.