Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron Lubczykowy wstążki z podsmażoną cebulką z pieczarkami, plus pasternak i purpurowe brokuły z woka , oliwa z konopii , sól, pieprz i nic więcej nie trzeba do szczęścia wieczorową porą dziś Inspirowane jednym z moich ulubionych drzewek w kolorze blue - Ceanothus zwany bzem kalifornijskim
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Na rozgrzanym woku (patelni głębokiej) blanszujemy grzyby z cebulką , w osobnym garnku z wodą lekko blanszujemy w osolonej wodzie pasternak z brokułami , który na koniec dodajemy do grzybów na talerzu . Całość skrapiamy odrobiną oleju konopnego , pieprzymy i dekorojemy listkami Rappa Brassica :)