Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4620
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 865
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4620
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 865
Składniki
Mięso pokroić na plastry, a następnie rozbić. Cebulę pokroić w piórka, ogórki na cztery części wzdłuż. Każdy plaster posmarować musztardą, położyć ogórek i cebulę i zawinąć, spiąć wykałaczkami. Tak przygotowane mięso obsmażyć na maśle. Przełożyć do gara, dodać przyprawy i grzyby, zalać wodą tak, żeby zakryło mięso i gotować do miękkości. Wyjąc zrazy, dodać pokruszone kromki chleba razowego, żeby zagęścić sos. Przełożyć zrazy do sosu. Doprawić solą i pieprzem