Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i smaczne zrazy, najlepiej smakują z sosem grzybowym. Bardzo lubię kaszę jaglaną i często szukam pomysłu, by przemycić ją do codziennych potraw. Naprawdę warto.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 291
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4965
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 291
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4965
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować wg przepisu. Cebulę obrać, posiekać, zrumienić na maśle. Kaszę wymieszać z mięsem i cebulą. Wbić jajka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Masę dokładnie wymieszać, formować zrazy, obtaczać w bułce tartej. Usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Potrawę posypać natką lub koperkiem.