Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki bakaliowe"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Zmiksuj ciasta. Foremki do muffinek posmaruj olejem, wylep ciastem. Wstaw do zamrażarki na 30 minut. Wyjmij.
Miąższ z awokado zmiksuj z bananem oraz sokiem z cytryny. Ubij kremówkę z cukrem, rozpuszczoną, zimną żelatyną, musem z awokado. Nałóż do babeczek, udekoruj melisą, czekoladą, truskawkami.
<strong>Przepis przysłała Jadwiga Kwiek z Faściszowej</strong>Źródło: Bella Relaks