Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z kremem i agrestem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Ciasto rozwałkuj. Formy do muffinek posmaruj masłem. Migdały posiekaj, posyp nimi warstwę masła, wyłóż je ciastem. Piecz przez 15 minut w temp. 180°C.
Masło utrzyj. Ugotuj budyń. Połącz go z masłem i cukrem. Na babeczki nałóż krem. Owoce zagotuj w syropie, układaj na kremie.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień