Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę.Dodawać na przemian olej z mąką,i mieszać mikserem na wolnych obrotach.Dodać proszek do pieczenia,lekko wymieszać.Wysmarować blachę masłem, posypać bułką tartą i wlać większą część białego ciasta.Do reszty dodać kakao i dokładnie wymieszać.Wlewać floresy na białą masę.Piec w piekarniku 180 stopni, około 50 minut.