Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Brzoskwinie i ananasy odcedzić, zachować syrop.Owoce pokroić na małe kawalki.Cytryny sparzyć i pokroić na plastry.Owoce włożyć do dużego naczynia, wlać syrop z puszek i nektar wieloowocowy.Chłodzić przez kilka godzin w lodówce.Przed podaniem uzupełnić winem musującym.