Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój deser przypomniał mi smak lata. Czarne porzeczki to jedne z moich ulubionych owoców. Ponadto te owoce mają własciwości lecznicze.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1128
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1128
Składniki
2 szklanki mleka gotujemy z cukrami i masłem żółtka , sok i mąke ziemniaczaną mieszamy w osobnym garnku. Gdy mleko z dodatkami będzie wrzało wlewamy wymieszany sok z mąką i żółtkami. Gotujemy około 2 minuty na bardzo małym ogniu.