Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 540
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 279
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 540
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 279
Składniki
Mięso oczyść, natrzyj solą i pieprzem, ugotuj na parze. Gdy ostygnie, obsmaż na rozgrzanym oleju. Pokrój na grube plasterki. Sałatę umyj, osusz i porwij na małe kawałki. Marchewkę obierz i potnij obieraczką we wstążki lub pokrój na małe słupki.
Delikatnie skrop cytryną. Kapustę posiekaj i skrop cytryną. Pocięte marchewkę i kapustę możesz najpierw przelać wrzątkiem, by nie były za twarde. Rzodkiewki umyj, obetnij zielone ogonki i pokrój na cienkie plasterki. Pomidory umyj i przekrój na połówki.
Jajka obierz ze skorupek i pokrój na ćwiartki. Zmiksuj na gładko wszystkie sosu. W dużej mis ce wymieszaj pokrojone produkty i polej sosem.Źródło: Naj