Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 178
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 178
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Składniki
Do gorącej wody wsypać rozpuszczalną kawę i żelatynę.Mieszać, aż kawa i żelatyna się rozpuszczą. Jogurt wymieszać na gładką masę, stopniowo dodawać przestudzoną miksturę. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanek (pucharków).
Wstawić do lodówki do zakrzepnięcia. Udekorować jogurtem i malinami.