Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkości na kanapki dla naszych pociech.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 176
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 176
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Składniki
Wykonanie: Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, orzechy zmielić lub drobno posiekać i połączyć wszystkie składniki. Smażyć na wolny ogniu ciągle mieszając aż składniki nutelli dokładnie się połączą. Następnie przełożyć do wyparzonych słoików zakręcić i odwrócić do góry dnem.